OVER ONS

WIE WIJ ZIJN

Wij zijn Berg Media Design, een creative agency opgericht in 2020. Uit het dienen en samenwerken met mensen, op velerlei gebied, halen wij veel plezier en voldoening.

ONZE MISSIE

Ons motto is “wij verzetten bergen”.  Berg Media Design werkt hard om uw ideeën om te zetten naar werkelijkheid en uw gewenste eindproduct neer te zetten.

WAT WIJ DOEN

ONS 6-stappenproces

01.

Uw idee

Alles start met uw idee. We leggen de fundamenten van het ontwerpproces door middel van een briefing en een goed gesprek.

02.

Concept

Nadat de fundamenten van het ontwerpproces zijn gelegd kiest u in overleg een concept uit wat het beste bij uw wensen en doel past.

03.

Ontwerp

Wij gaan aan de slag met uw gekozen concept en maken verschillende schetsontwerpen die aansluiten bij uw wensen, bedrijfswaarden en doelgroep.

04.

Kiezen

Wij presenteren u onze schetsontwerpen met toelichting van gemaakte keuzes. Op basis hiervan kiest u één ontwerp.

05.

Uitwerking

Wij werken het ontwerp dat u heeft gekozen uit. U krijgt regelmatig updates zodat u feedback kunt geven en we tot een eindresultaat kunnen komen dat helemaal naar uw zin is.

06.

Oplevering

Als laatste stap maken we uw gewenste ontwerp gebruiksklaar en leveren wij deze bij u af.

WAAROM U BERG MEDIA DESIGN MOET KIEZEN

Er zijn meerdere redenen om met Berg Media Design in zee te gaan. 

Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet om de keuze voor u een stukje makkelijker te maken.

Klantcontact is voor ons een erg belangrijke factor voor plezier en voldoening in ons werk. We luisteren goed naar uw wensen en vragen gericht, zodat we een compleet beeld kunnen schetsen van uw wensen en we daarna met een passend voorstel kunnen komen. U bent bij ons altijd de koning. 

Verschillende stappen moeten gezet worden voordat het eindresultaat aan bod komt. Wij spannen ons actief in om concrete doelstellingen te behalen en daarbij is het voor ons erg belangrijk dat u tevreden bent. Bij tegenslagen geven we nooit op en houden we de uitgezette lijn voor ogen.

Met het opstarten van Berg Media Design hebben wij altijd voorgenomen om het hoogst haalbare te presteren. Daarbij zijn we constant bezig met vernieuwing en verbetering van onszelf in deze dynamische branche. Wij van Berg Media Design hebben een passie voor media, zijn enorm perfectionistisch en zullen niet opgeven voordat u 110% tevreden bent met het eindproduct.

Bij Berg Media Design zijn we van alle markten thuis. Mediavormgeving is meer dan alleen vormgeven en daarom bieden wij u ook diensten aan als fotografie, videoproductie en online marketing.

Berg Media Design is gevestigd in Puttershoek, een dorp in de Hoeksche Waard. Vanuit de Hoeksche waard zijn grote steden als Dordrecht en Rotterdam erg dichtbij, met de vrijheid om verder te gaan. Vandaar dat wij in heel Zuid-Holland opereren.

Voor ons is het belangrijk dat we de hoogst haalbare kwaliteit aan kunnen leveren. Daarom maken we gebruik van de nieuwste software van Adobe Creative Cloud.

Idee in uw hoofd maar geen idee hoe nu verder? Wij regelen het graag voor u.